Witam wszystkich, którzy tu trafili
Mam na imi? Micha?, jestem studentem 1 roku Elektroniki i Telekomunikacji na Politechnice Gda?skiej.
Serwis ten stworzy?em, poniewa? chcia?bym stworzy? "bezpieczn? enklaw?" dla osób, które borykaj? si? z w?asnymi problemami. Chcia?em stworzy? miejsce, gdzie ANONIMOWO b?d? mogli szuka? wsparcia psychicznego, duchowego. Serwis jest tworzony przy wspó?pracy ze studentami psychologii Uniwersytetu Gda?skiego, wolontariuszami zajmuj?cymi si? pomoc?. Ufam, ?e serwis ten spe?ni swoj? rol?.
witam! na forum trafi?am, bo kto? w serwisie grono.net w gronie 'niska samoocena', którego jestem moderatorem, da? link do tej stronki.. mam nadziej?, ?e b?dzie ok.
a wi?c- mam na imi? Gosia, w tym roku ko?cz? lat 17. interesuj? sie ?eglarstwem, ksi??kami i muzyk?..
mam nadziej?, ?e w tym serwisie znajd? to, czego mi potrzeba- czyli wsparcia..
Jestem Karola, studentka pierwszego roku elektroniki i telekomunikacji

stronk? poleci? mi oczywi?cie Tobol

dlaczego wesz?am? Bo wiem, ?e czasem samemu jest ci??ko upora? sie z problemami.
A ja mam na imi? Ka?ka.
Interesuj? si? psychologi? i w?a?nie dlatego si? tu znalaz?am.
O forum dowiedzia?am si? z innego forum, mianowicie - Forum Psychologiczne, na którym napisa? Micha?, przedstawiaj?c u?ytkownikom swój serwis.
Jestem tu nie ze wzgl?du na to, ?e potrzebuj? pomocy..
Chcia?abym s?u?y? swoj? pomoc? innym, je?li to b?dzie mo?liwe.
Dodam, ?e jestem `cholern?` optymistk?, widz? ?ycie na kolorowo i w ka?dej sytuacji potrafi? dostrze? dobre strony, nawet te minimalne.
I jeszcze jedna informacja - dla mnie mi?o?? nie istnieje, po prostu w ni? nie wierz?. By? mo?e kiedy? si? to zmieni jednak - jest jak jest i dobrze mi z tym.
Pozdrawiam.
Witaj Kasiu, ciesz? si?, ?e trafiaj? tu tak?e inne osoby ch?tne pomaga?.
Witaj na naszym forum.
oj Tobolu trafiaj?

Propos postu Ka?ki. Te? uwa?am, ?e we wszystkim mo?na znale?? jakie? dobre strony. Przynajmniej staram si? ich szuka? i cz?sto udaje si? znale??. A bycie optymistom znacznie u?atwia i uprzyjemnia ?ycie. Pewna bliska mi osoba powiedzia?a kiedy?, ?e ?ycie jest jak katalog Trzeba tylko umie? z niego wybiera?. By? morze to prawda
p.s. My?l?, ?e fajnie by by?o gdyby mi?o?? Ci? zaskoczy?a

Cze??,
nie przedstawi? si? za bardzo, bo chcia?abym zachowa? swoj? anonimowo??, ale witam wszystkich. Znalazlam ten portal, tak jak ktos wyzej, czyli z linka na gronie. Jestem m?od? kobiet?, ale ju? nie nastolatk?. Nie bardzo wiem, czego tu szukam, ale czemu nie spróbowa?.
Pozdrawiam Was serdecznie.
Jota napisał(a):Cze??,
nie przedstawi? si? za bardzo, bo chcia?abym zachowa? swoj? anonimowo??, ale witam wszystkich. Znalazlam ten portal, tak jak ktos wyzej, czyli z linka na gronie. Jestem m?od? kobiet?, ale ju? nie nastolatk?. Nie bardzo wiem, czego tu szukam, ale czemu nie spróbowa?.
Pozdrawiam Was serdecznie.
Witam i zapraszam do postowania, hyh.
Mi?ego pobytu na forum.
Cze?? wszystkim
Nazywam sie Iza. Jestem studentk? III roku Psychologii na Uniwersytecie Gda?skim. Interesuje si? g?ownie psychologi? kliniczn? i mi?dzykulturow?.Pracuje w Centrum Interwencji Kryzysowej jako wolontariuszka i w Domu Opieki Spo?ecznej. W wolnych chwilach podró?uj?, uprawiam jog?, a obecnie równie? próbuje przyswoi? sobie j?zyk w?oski

))
My?l?,?e forum nie zast?pi wizyty u psychologa w momencie wyst?pienia powa?nych problemów, natomiast uwa?am, ?e jest ?wietn? alternatyw?,?eby podzieli? si? swoimi k?opotami, wewn?trznych rozterkami czy przemy?leniami.
Mam nadziej?, ?e mi?o b?dzie si? nam rozmawia?o.
Zapraszam

)))